Je wenst een coachinggesprek voorafgaand aan jouw healingsessies? Dit kan en wordt per healingtechniek omschreven. Bij ieder coachingesprek voel ik als medium ook jouw energie aan en voel ik vaak snel waar het knelpunt zit wat we samen kunnen bespreken en zien hoe we  het verder aanpakken.  Ik deel ook vaak tips en tools die je in jouw dagelijkse leven kan gaan gebruiken. 

 

- Readings op afstand  zijn mogelijk via Skype, Messenger, Whatsapp en Facetime. 

- Reiki en Godin Isis Healing op afstand zijn minstens even krachtig als ter plaatse,  gezien energie geen grenzen kent.  Voor meer info contacteer me gerust. Contact

 

*Reading ter plaatse of op afstand, 1u = 65 euro

Reading en fotoreading van mens en dier, beantwoorden levensvragen over werk, liefde, levensweg,....,. Communicatie met overleden dierbaren,.... Deze communicatie is enkel mogelijk wanneer de overledene  ondertussen het aardse kon loslaten.

 

*Godin Isis Healing ter plaatse of op afstand 50 tot 60min 55 euro.

We starten meteen de healingsessie. Dit kan ook op afstand, na afspraak en vooraf betaling. Je ontvangt feedback via mail.

 

*Godin Isis Healing met coachinggesprek 30 min = 75 euro. Tijdens een coachinggesprek luister ik naar wat je wilt delen of wat de vraag van de healingsessie is en neem ik voeling met jouw energie wat voor nieuwe inzichten kan zorgen.

 

*Reiki Healing  50 tot 60min 55 euro.

We starten meteen de healingsessie. Dit kan ook op afstand, na afspraak en vooraf betaling. Je ontvangt feedback via mail.

 

*Reiki Healing, coachinggesprek 30 min + behandeling= 75 euro.
Tijdens een coachinggesprek luister ik naar wat je wilt delen of wat de vraag van de healingsessie is en neem ik voeling met jouw energie wat voor nieuwe inzichten kan zorgen.

 

*Access Bars behandeling met voorafgaand coachingesprek met verbale clearings, in totaal 2u = 95 euro

Tijdens een coachinggesprek luister ik naar wat je wilt delen of wat de vraag van de healingsessie is en neem ik voeling met jouw energie. Daardoor kom ik snel de kern van het probleem, om dan gericht verbale clearings toe te passen die vb, angsten, overtuigingen waar je op vast zit,...............neutraliseren en deblokkeren. Er is een half uur gesprekstijd voorzien+ plus anderhalf uur behandeltijd. 

 

*Access Bars behandeling, enkel de sessie, 60 min = 60 euro

We starten meteen de behandeling. Mensen kiezen vaak voor deze sessie als 'onderhoudsessie' of gewoon omdat deze sessie goed voelt voor hen. Even weer de overtollige stressprikkels deleten en met een fris hoofd weer verder gaan.

 

*Access  Bodyprocess behandeling met voorafgaand coachingesprek, ongeveer 1u40min = 75 euro

Tijdens een coachinggesprek luister ik naar wat je wilt delen of wat de vraag van de healingsessie is en neem ik voeling met jouw energie. Daardoor kom ik snel de kern van het probleem kom, om dan gericht verbale clearings op toe te passen die deblokkeren. Er is 40 min gesprekstijd voorzien+ plus een uur behandeltijd. 

 

*Access  Bodyprocess behandeling, 45 tot 60min = 60 euro

We starten meteen de behandeling.  Deze sessie wordt ook vaak gekozen als men meerdere behandelingen nodig heeft.

 

*Access Energetic ®Faceliftbehandeling, 90min = 75 euro

We starten meteen de behandeling. We nemen ruim de tijd om de volledige behandeling zijn werk te laten doen.

De Facelift is een innerlijke balsem voor het lichaam die zich langs de buitenkant weerspiegelt.

 

*Access Energetic ®Faceliftbehandeling, 60min = 60 euro

We starten meteen de behandeling. Deze sessie wordt vaak gekozen als onderhoudssessie of om zichzelf te laten verwennen. 

 

*Access Bodyprocess MTVSS wordt altijd gegeven in een sessie van 90 min., omdat dit process meer tijd vraagt om uit te voeren = 75 euro

 

*Access Bars of Bodyprocess voor kinderen tot 10 jaar = 35 euro

 

*Access Bars of Bodyprocess voor kinderen vanaf 11 jaar tot 14 jaar = 45 euro

 

*Access Bars of Bodyprocess proefsessie 30min = 35 euro

 

*Cellulaire zuurstoftherapie Bol d’Air 3 tot 15 minuten = 1 euro per minuut, mogelijk per 3-6-9-12-15 minuten.

 

 

 

 

Tarieven praktijk Samya Intuitive Coaching Medium geldig vanaf 26 oktober 2020.