Wanneer mij wordt gevraagd hoe ik er toe ben gekomen om als medium te werken dan kan ik alleen maar antwoorden: het is wie ik ben…

Als kind zag en voelde ik mensen die anderen niet konden horen of zien. Vaak voelde ik aanwezigheid in huis of op de plaats waar ik was. Soms was het verwarrend, maar toch wist ik diep van binnen dat het overledenen waren en dat het veilig was.

Doorheen mijn leven kwam ik steeds mensen tegen die met deze materie bezig waren en mij antwoorden gaven op vragen waar ik mee zat. Zo groeide ik telkens een stukje verder op mijn spirituele weg. Het voelde voor mij als een ontdekkingsreis, waarbij ik mezelf steeds beter leerde kennen. 

Op volwassen leeftijd kreeg ik intense gezondheidsproblemen. Ik had heel wat obstakels te overwinnen. Het werd uiteindelijk een zoektocht naar wie ik werkelijk ben.  Onderweg ontdekte ik de heilzame werking van healing en het intuïtief werken met kleuren via tekenen en (was)schilderen. Er ging een nieuwe wereld voor mij open van wat er nog meer mogelijk was via de kracht van energie en dat deel ik graag met jou in mijn praktijk.

 

Healing is een energiestroom die blokkades losmaakt en er voor zorgt dat je weer in balans komt met jezelf en je weer voorwaarts kan. 

Ik gebruik voornamelijk Godin Isis healing, Reiki, Access Bars- en bodyprocessen. Diepgaande healingmethodes die geest en lichaam helemaal ontspannen en je vooruit helpen waar je voordien vast zat.

 

Waar weerstand overwonnen wordt, komt innerlijke vrijheid en liefdevolle stroming in de plaats. 

 

Voor meer info kan je de aparte rubrieken per thema raadplegen. 

Voor meer info of een afspraak contacteer mij vrijblijvend via Contact of 0486/485789.