Wanneer mij wordt gevraagd hoe ik er toe ben gekomen om als medium te werken dan kan ik alleen maar antwoorden: het is wie ik ben…

Als kind zag en voelde ik mensen die anderen niet konden horen of zien. Vaak voelde ik aanwezigheid in huis of op de plaats waar ik was. Soms was het verwarrend, maar toch wist ik diep van binnen dat het overledenen waren en dat het veilig was.

Doorheen mijn leven kwam ik opmerkelijk 'toevallig' mensen tegen die met deze materie bezig waren en mij antwoorden gaven. Zo stapte ik telkens een stukje verder op mijn spirituele weg. Het voelde voor mij als een ontdekkingsreis, waarbij ik telkens iets nieuws ontdekte. 

Op volwassen leeftijd werd ik zwaar ziek. Ik was een aantal jaar buiten strijd, had veel innerlijke en fysieke obstakels te overwinnen. Het werd uiteindelijk een zoektocht naar wie ik werkelijk ben, want dat deel van mij was heel lang onderdrukt geweest. Ondanks het intense parcours, voelde ik mij telkens weer geleid door mijn engelen en gidsen tot bij de juiste personen. Zij, die mij steeds opnieuw verder hielpen op weg naar genezing. Onderweg ontdekte ik de heilzame werking van het intuïtief werken met kleuren via tekenen en schilderen. Er ging een nieuwe wereld voor mij open om op een creatieve, speelse manier dingen vrij te laten die ik niet meer nodig had.

Ik ontdekte ook de kracht van healing, helende energie die blokkades losmaakt en er voor zorgt dat je weer in balans komt met jezelf. Dit vind ik nog steeds heel waardevol en ben ik zelf gaan toepassen in mijn praktijk. Ik gebruik voornamelijk Goding Isis healing en Access Bars- en bodyprocessen. Diepgaande healingmethodes die geest en lichaam helemaal ontspannen en vooruit helpen.

Mijn doel is om mensen terug in hun kracht te helpen via readings, healingsessies en diverse workshops. Dit is voor iedereen mogelijk die zich er voor openstelt en de keuze van bewustwording maakt. 

 

Voor meer info kan je de aparte rubrieken per thema raadplegen. 

 

Voor meer info of een afspraak contacteer mij vrijblijvend via samyahamid@samyahamid.be of 0486/485789.