Tijdens een reading maak ik contact met mijn engelen en gidsen die me antwoord en inzicht geven op jouw (levens)vragen. Dat kunnen vragen zijn over liefde, werk, waar jouw spirituele weg ligt in dit leven, wie jouw engelen en gidsen zijn die jouw dagelijks beschermen en begeleiden op jouw levensweg.....

Ik 'lees' foto's van mens en dier. Ook  dieren hebben een rijke gevoelswereld en hebben ons veel te vertellen! Ter aanvulling gebruik ik vaak tarot-en orakelkaarten die een extra aanvulling geven op jouw vragen. Heb je geen vragen en ben je vooral benieuwd naar wat de spirituele wereld jou te vertellen heeft, dan zal je met vernieuwde energie en informatie huiswaarts gaan!

 

Wil je tijdens een reading enkel contact maken met een dierbare overledene dan is deze communicatie is enkel mogelijk wanneer de overledene  ondertussen het aardse kon loslaten en rust en vrede gevonden heeft.

Of wil je voornamelijk weten wie jou engelen en gids(en) zijn die jou dagelijks beschermen en begeleiden, dan kan dat. Graag dit te vermelden bij het maken van een afspraak. 

 

Voor wie een eindje uit de buurt woont is een reading via Skype of Messenger mogelijk. Er wordt vooraf een afspraak gemaakt, betaling gebeurt vooraf.  Hou rekening met drie à vijf werkdagen eer het bedrag via de bank doorgestort wordt.

 

Voor meer info of een afspraak contacteer mij vrijblijvend via Contact of 0486/485789.