HEALY, altijd de juiste frequentie voor jou!

 

Herstel via energiefrequentie op celniveau via HEALY
=> HEALY kortingsactie wereldwijd van 27 maart tot en met 3 april.

 

Wat is HEALY precies en wat kan het voor jou betekenen?

* De Healy is gecreëerd om mensen te ondersteunen op het gebied van een gezond lichaam en een gezonde geest. Healy met de TimeWaver-technologie is een erkend medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressies, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen, dat op het lichaam kan worden gedragen.

* Healy biedt toepassingen voor verschillende lokale, acute of chronische pijnklachten en ondersteuning bij mentale aandoeningen.

Het apparaat is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties. Er zijn wereldwijd positieve ervaringen bekend van gebruikers van Healy .

Door regelmatig gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s is Healy bedoeld om het voltage van de celmembraan te herstellen tot een natuurlijk niveau.

 

De Healy is een klein maar extreem veelzijdig compact toestel die je via een blue tooth verbinding kunt bedienen met je smartphone. Het is een nieuwe vorm van frequentietherapie en de opvolger van de Timewaver, die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in onder andere ziekenhuizen. Het biedt frequentieprogramma’s voor alle belangrijke levensgebieden: het bevordert vitaliteit, welzijn en balans. De Healy biedt toepassingen die je helpen om in vorm te blijven en om pijn te verzachten. Het kan je ondersteunen bij stress, gemakkelijk herstel bij ziektes en beter slapen, verhogen van je vitaliteit, verbetering van levensenergie en activatie van energiereserves.

 

Meer balans voor lichaam & geest


Hoe werkt de Healy? De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken of zone die uit balans is, op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er trillingsfrequenties naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden. Bij het toestel type HEALY Resonance zijn geen electrodes nodig, dan gaat het via een andere weg en kan ook gebruikt worden bij klanten indien je een praktijk zou hebben.

 

Verschillende programma's:

 • Slaap: Healy helpt je bij het krijgen van een betere rust en een gezondere slaap door ontspanning.
 • Beauty: Healy is ervoor bedoeld om jouw inwendige en uitwendige schoonheid bio-energetisch te ondersteunen. 
 • Beroep: Ontspanning en weerstand tegen stress worden versterkt door de Healy-toepassingen.
 • Meridianen: Healy helpt je om jouw levensenergiestroom te verbeteren.
 • Mentale balans: Healy ondersteunt je bij het terugvinden van je emotionele en geestelijke evenwicht.
 • Leren: Healy helpt je bij het concentreren als het werkelijk nodig is.
 • Huid: Healy ondersteunt je huid bio-energetisch door middel van speciale toepassingen.
 • Beschermingsprogramma’s: Door de Healy-toepassing te gebruiken wordt je bio-energetische balans, vitaliteit en welbevinden bevorderd.
 • Bio-energetische balans: Healy bevordert de bio-energetische balans van je organen en balanceert verstoringen in je energieveld.
 • Chakra’s: Healy helpt je bij het activeren en harmoniseren van jouw energiecentra.
 • Fitness: Healy helpt je bij het bereiken van jouw atletische doelen.
 • Goudcyclus: De Healy is ontworpen om je fit en evenwichtig te laten voelen.

 

Ik vernam getuigenissen van mensen met fibromyalgie, chronische vermoeidheid en angststoornissen, ...die veel meer levenskwaliteit ervaarden na een aantal weken of maanden van zo oed als dagelijks gebruik van de frequentieprogramma's die aan deze aandoeningen bijdragen. Ze ervaren veel meer energie, betere concentratie, betere mobiliteit en nog veel meer. 

 

Healy werkt ook heel goed bij dieren die uit balans zijn, angstig zijn of een acute of chronische aandoening hebben.

 

Wens je meer info dan kan je mij contacteren via het contactformulier of 0486/485789