Healing kan voor iedereen, zowel kinderen als volwassenen en ook dieren ervaren terug balans en rust op mentaal en fysiek vlak door het ontvangen van helende energie. Na een behandeling voel je je weer helemaal ontspannen.

Wil je healing ontvangen, maar je kan niet tot bij mij komen, dan kan ik jou healing geven op afstand. Energie kent geen grenzen waardoor afstand geen beperking is. Na het ontvangen van de afstandshealing, krijg je  feedback via mail. Ook bij afstandshealing ervaar je dezelfde diepgaande werking als dat je de healing ter plaatse zou ontvangen.

Mijn specialiteiten zijn  Godin Isis Healing, Reiki en Access Consciousness™ Bars- en Bodyprocessen.

Voor meer info kan mij vrijblijvend contacteren via Contact of 0486/485789.

 

Healing is een weldaad voor geest & lichaam!

 

Wat is Godin Isis Healing 

Healing met Godin Isis gaat om het helen van de Ziel. Terug heelheid en éénwording met jezelf op dieper niveau die je zelfbewuster maakt en je terug in je kracht plaatst. Ook fysieke klachten kennen beterschap via deze healingmethode. 

Deze healing brengt diepe rust in lichaam en geest en werkt tot op de energetische blauwdruk van wie je bent.

Healing, letterlijk helende energie, werkt uiterst doeltreffend om de balans in lichaam en geest te herstellen. Deze disbalans kan zowel ontstaan zijn door gebeurtenissen in het heden of in het verleden of in vorige levens veroorzaakt door opgekropte gevoelens en emoties. Wanneer die geen uitweg vinden en zich vastgezet hebben in het energetische lichaam. Deze kunnen na enige tijd zorgen voor mentale en fysieke klachten  allerhande. Deze  blokkades of negatieve emotionele patronen zorgen voor stagnatie van energie en worden via healing vrijgemaakt. Tijdens de healing met Godin Isis zullen ook zielenstukjes die ver van jezelf verwijderd geraakt zijn terug verenigd worden, zodat éénwording met lichaam, geest en ziel plaats vindt. Dit draagt bij aan terug in je eigen kracht staan en de bewustwording  door nieuwe inzichten te krijgen wat de weg vrij maakt voor nieuwe keuzes in jouw leven die bij jou passen.

 

Wanneer gebeurtenissen of emoties vrijkomen, komen ze terug in jouw bewustzijn. Je krijgt nieuwe inzichten en ziet jezelf, anderen of situaties op een andere manier, waardoor je nieuwe keuzes kan maken  die beter passen bij jou en jouw leven. Het  welslagen hiervan is mede afhankelijk van het vermogen en de wilskracht om onderwerpen, patronen en/ of personen los te kunnen laten en zo weer in je eigen kracht te komen staan zodat je weer verder kan op jou eigen weg.  Healing helpt jou om terug goed geaard te zijn en om jouw eigen innerlijke kracht en rust  te hervinden. Tijdens en na de sessie voel je je weer helemaal ontspannen. 

 

Wie is Godin Isis?

 • Isis is de Godin van het aardse leven.
 • Isis is de Moeder van de eeuwige Spirit van Egypte
 • Isis is de minnares van de 4 elementen van het OERtijdperk, sinds het ontstaan van Moeder aarde
 • Isis is de Moeder van alle levende wezens
 • Het is Isis magische transformerende kracht, die de Hemel/mind met het beweeglijke Aardse fysieke lichaam van mineraal/plant/dier of menselijk Wezen tot een Goddelijke EENHEID kan herverbinden via een natuurlijk regeneratie proces, een herstelmechanisme die middels Isis Goddelijke Godinnen krachten inwerkt op beschadigd levend weefsel.

Isis wenkt de Hathor God Geb, om via Geb’s stenen, deze staan voor het aarde element, op te stijgen, zodat Isis bloed (dit staat voor het water element), misschien naar beneden af kan dalen om de vier hoeken van het aardse bestaan, dit zijn de 4 pilaren ofwel de 4 basis elementen, op Moeder aarde te voeden. Met als Goddelijke missie de zaden van Moeder aarde te voeden met nieuw leven d.m.v. Isis adem (dit staat voor het lucht element), om zo deze zaden een thuis te geven in de dorre vruchtbare woestijn d.m.v. de vonkende zon (is het vuur element).
Hier kan nieuw leven uit geboren worden op onze fragiele breekbare Moeder Aarde, in de stilte van een oase in de woestijn. Alleen de 4 elementen energie van de Godin Isis, die deze waarachtige plek overdekt en beschermd heeft, zorgt dat dit op deze desolate plek plaats kan vinden, dankzij haar natuurlijke Goddelijke 4 seizoenen ritme dat staat voor leven en sterven en opnieuw geboren worden.

 

De behandeling wordt uitgevoerd op de massagetafel waarbij een lichte aanraking van het hoofd of chakrapunten op het lichaam mogelijk is, bovenop de kledij.

 

Je hebt het gevoel dat deze healing iets kan betekenen voor jou? Een afspraak maken kan via Contact of 0486/485789.

 

  Men vraagt mij vaak hoeveel sessies men nodig heeft. Het aantal sessies varieert per persoon, afhankelijk van hoe het proces verloopt. Mijn advies is om drie à vier sessies te volgen met  gemiddeld 4 weken tussen en daarna samen te evalueren. Bij een eerste sessie zal de helende energie reeds inwerken waar nodig, bij volgende sessies kan er dieper doorgewerkt worden tot je de gewenste vooruitgang ondervindt.

  Uiteraard beslis jij zelf hoe je het wenst. Sommige mensen volgen een traject tot ze het gevoel hebben er doorheen te zijn, anderen komen één of meerdere keren en komen bvb terug als men terug de noodzaak aan healing voelt.

   

  *Healing in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog. Het kan wel  een waardevolle, aanvullende ondersteuning zijn.