Ik ben afwezig van 7 mei tot en met 17 mei.

Contacteer  Samya  

De praktijk en workshopruimte bevinden zich beide in 8740 Egem (B), centraal West-Vlaanderen, vlot te bereiken via de E40 en A17.

*Een reading kan ter plaatse doorgaan in de praktijk in 8740 Egem of via Messenger, Facetime of Whatsapp.

*Reiki en Godin Isishealing kan op afstand op een afgesproken tijdstip.

 

Op aandringen van de regering om verder op afstand te werken waar mogelijk tijdens deze Covid periode, gaan alle afspraken voor reading en contact met overledenen verder door via video, tot de situatie van besmetting afneemt en het weer veilig voelt om rechtstreeks contact te kunnen hebben.  Healing op afstand kan met of zonder video, op een vooraf afgesproken tijdstip. Iedereen die reeds een afspraak heeft wordt of werd reeds persoonlijk gecontacteerd. Werken op afstand doe ik al langer en werkt heel goed. Ik ervaar in deze huidige situatie ook veel positieve feedback van de klanten, wat het nog eens bevestigt en dat vertrouwen doet ook wel deugd, waarvoor dank. 

Rechtstreeks contact is natuurlijk aangenamer, maar deze situatie dwingt ons om flexibel te zijn waarbij we nu best meegaan met de flow tot deze situatie weer gaat luwen. Ondertussen ben ik de nodige praktische veiligheidsmaatregelen aan het voorzien om zodra het kan, weer veilig rechtstreeks contact te kunnen hebben. Zodra dit terug kan, zal ik dit hier vermelden en ontvangt iedere klant een mail hierover. Heb je er vragen over contacteer me gerust.

Ondertussen bedankt voor jouw begrip en zorg goed voor jezelf en de ander en geniet van wat je nu blij maakt, ook al zit het soms in kleine dingen.

Veel liefs, Samya

 

Voor meer info, inschrijven of het maken van een afspraak:

Afspraken worden bij voorkeur telefonisch gemaakt, dat gaat vlotter. 

Gsm: +32(0)486/485789

* Wens je teruggebeld te worden, spreek een boodschap in, dan je hoor me terug binnen de  24u-48u terug.   

 

* Om een vlotte service te kunnen garanderen worden berichten via Whatsapp, Messenger, Instagram , niet beantwoord. Voor meer info, het maken van een afspraak of inschrijving voor workshops kan dit wel via onderstaan contactformulier of gsm-nummer +32(0)486/485789

 

*Je wilt op de valreep deelnemen aan een workshop? De dag voordien of de ochtend zelf bel je me best op, dan heb ik het zeker gezien!

 

Schriftelijk contact en inschrijven kan via het contactformulier.