*Door het terug toenemen van het Covid-virus gaan readings en healingsessies bij voorkeur terug door via video. Elkaar ter plaatse zien is uiteraard leuker, maar via video biedt een oplossing om de sessies te kunnen laten doorgaan in alle veilig voor elkaar.

Voor mij is afstandswerk normaal en biedt dezelfde kwaliteit als ter plaatse. Heb je er vragen over contacteer me gerust voor meer uitleg.*

De praktijk is gesloten van 30 juli tot en met 7 augustus.

Contacteer  Samya  

De praktijk en workshopruimte bevinden zich beide in 8740 Egem (B), centraal West-Vlaanderen, vlot te bereiken via de E40 en A17.

*Een reading kan ter plaatse doorgaan in de praktijk in 8740 Egem of via Skype, Messenger, Facetime of Whatsapp.

*Reiki en Godin Isishealing kan op afstand op een afgesproken tijdstip.

 

Voor meer info, inschrijven of het maken van een afspraak:

Afspraken worden bij voorkeur telefonisch gemaakt, dat gaat vlotter. 

Gsm: +32(0)486/485789

* Wens je teruggebeld te worden, spreek een boodschap in, dan je hoor me terug binnen de  24u-48u terug.   

 

* Om een vlotte service te kunnen garanderen worden berichten via Whatsapp, Messenger, Instagram , niet beantwoord. Voor meer info, het maken van een afspraak of inschrijving voor workshops kan dit wel via onderstaan contactformulier of gsm-nummer +32(0)486/485789

 

*Je wilt op de valreep deelnemen aan een workshop?  De kans bestaat dat ik jouw mail niet meer tijdig zal zien. Daarom bel je me best op!

 

*Wanneer blijkt dat je niet aanwezig kan zijn op de voorziene afspraak, gelieve dit dan ten laatste 24u op voorhand te laten weten. Zo geef je iemand anders de kans om in jouw plaats te komen. 

Bij nalatigheid wordt de helft van de consultatie in rekening gebracht.

 

Schriftelijk contact en inschrijven kan via het contactformulier.