De Energetic ®Facelift is een combinatie van diepwerkende energetische lichaamsprocessen van Acces Consciousness die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. De 29 unieke lichaamsprocessen gaan de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht transformeren.
Het gaat meer om volledige lichaamslift dan een Facelift alleen. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes zonder operatieve ingrepen, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek. Een verjongingskuur van binnenuit!
 
De Energetic Facelift® behandeling wordt uitgevoerd handen op het lichaam door een zachte aanraking van de vingers op het gezicht en de nek waar langs de energieën verder stromen doorheen gans jouw lichaam.
 
Als je lichaam tot op celniveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan. De Energetic Facelift® vernieuwt de cellen van het lichaam, de organen, weefsels en klieren/lymfeklieren vernieuwen. Zo ontstaat er vernieuwde balans in jouw lichaam. Sommige mensen met overgewicht verliezen kilo's op een natuurlijke manier, omdat het lichaam voor deze nieuwe vorm kiest die beter bij deze persoon past. Alsook komt het voor dat bij vrouwen de borsten plots een cupmaat toenemen. de cellen van het lichaam, de organen, weefsels en klieren/lymfeklieren vernieuwen.
 
Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit.  Heel wat mensen ervaren een diepe ontspanning, rust en meer ruimte in hun lichaam.
 
Je kan kiezen voor een privé-sessie van 60 min of 90 min.
 
Je kan de techniek ook zelf aanleren in de dagopleiding waar je twee keer de behandeling geeft en ontvangt.
Energetic Facelift® is een weldaad voor ieders lichaam, jong en oud. Aanrader als je vb een massagepraktijk, of welness hebt. Of als je mensen begeleidt als coach/therapeut.  Voor data zie rubriek 'Workshops'.
 

Ik ben een erkend Access Consciousness® Energetic Facelift  Facilitator

Behandelingen worden uitgevoerd boven de kledij.

 

Voor meer info of een afspraak contacteer mij vrijblijvend via Contact of 0486/485789.

*Energetische behandelingen in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog.